Skip to main content

Gode dage på Roskilde Dyrskue

Det blev en weekend fyldt med spændende snakke om fremtidens landbrug. Quiz, højt humør og masser af nysgerrighed, da Agrovi og Nordsjællands Landboforening var på Roskilde Dyrskue

Vanen tro skyder Roskilde Dyrskue sommeren i gang, og i weekenden var tusinder af gæster samlet på pladsen ved Darupvej for at se på dyr, landbrugsmaskiner, boder og opleve alt det bedste fra landbruget.

I krydset mellem Vestsjællands Allé og Frederiksborg Allé kunne man møde Agrovi og Nordsjællands Landboforening til en snak om temaer som biodiversitet, regnskab og præcisionslandbrug.

Fra morgenstunden fredag myldrede det med gæster, og klokken 11 fredag åbnede årets dyrskue officielt med udsigt til tre dages formidling af landbruget.

”Nu har jeg været med som rådgiver i 20 år og set, hvordan mine kunder får børn og nu har børnebørnene med. Og vores kontakt her på dyrskuet er meget vigtig, så vi mødes og holder den sociale kontakt,” fortæller økonomikonsulent Niels Eghøj.

På stand 476 hos Agrovi og Nordsjællands Landboforening var der stor interesse for mæglernes landbrugsejendomme og så var der i år besøg af seks fotostater af landmænd, som hver især fortæller historien om deres landbrug.

Rådgivning og regnskab

Med en QR-kode kunne man læse, hvordan de fire landmænd ser fremtidens landbrug, hvad de drømmer om og hvorfor de gik ind i landbruget. Desuden var der hele tiden rådgivere klar til en snak om Agrovis tilbud.

Du kan læse landmændenes historier her: https://nola.dk/medlemshistorier/

Rift om landbrugsejendomme

Rundt om hjørnet står 25-årige Line Hansen sammen med sin mor og kigger på landbrugsejendomme til salg.

Hen over weekenden kunne man også møde Agrovi Business og Økonomi/Regnskab. Og Lars Jonsson, formand for Nordsjællands Landboforening til en snak om temaer som den kommende CO2-afgift og kystvandråd.

Roskilde Dyrskue blev afholdt første gang i 1884, og har siden 1969 haft til huse på Dyrskuepladsen i Roskilde. Op mod 100.000 mennesker ligger hver år vejen forbi, og mange af dem stoppede i år ind forbi den grønne stand, der ligger lige over for hovedindgangen ud mod Darupvej.

 

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0