Skip to main content

Agrovi overtager regnskaber fra LASJ

LASJ overdrager regnskabskunder til Agrovi Vest på Hørbygaard ved Holbæk. Direktør Niels Peter Ravnsborg peger på, at Agrovi kender området godt.

For fremtiden bliver det Agrovi, der skal sørge for at lave regnskab for de kunder i Odsherred, som indtil nu har brugt LASJ.

Odsherreds Landboforening og Sjællandske Familielandbrug oprettede i efteråret sidste år sammenslutningen LASJ.

”Vi glæder os over at kunne hjælpe og føler, at vi har den fornødne viden om Odsherred og området, så vi er godt rustet til at tilbyde en stærk faglighed til kunderne der,” siger direktør i Agrovi, Niels Peter Ravnsborg.

Han peger blandt andet på, at Agrovi i otte år har haft kontor på Hørbygaard ved Holbæk, hvor de rådgiver en bred kundekreds.

”Det betyder, at vi har et nærvær i området, som kunderne forhåbentligt kan mærke. Det er selvfølgelig en forretningsmulighed for os, men drivkraften har været at sikre, at kunderne ikke blev efterladt på perronen,” siger Niels Peter Ravnsborg.

Ud over kontoret i Holbæk har Agrovi fire kontoradresser rundt om i landet, hvor de tilbyder en lang række rådgivningsydelser inden for blandt andet jura, planteavl, bygningsrådgivning, ejendomsmæglervirksomhed.

For yderligere kommentarer kan direktør i Agrovi, Niels Peter Ravnsborg, kontaktes på telefon: 21 62 45 25.

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0